PROIECTOR LED 100W CU PANOU SOLAR SI SENZOR NEW

PROIECTOR LED 100W CU PANOU SOLAR SI SENZOR NEW

449,00 RON

Comandă in urmatoarele 1 hours and 54 minutes si primesti produsul maine sau luni 1 martie cu GLS

 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
 

Livrare oriunde în România

 

Retur Gratuit timp de 30 de zile

 

Garanție la toate produsele

Proiector Led 100W cu Panou Solar si Senzor NEW

COD : LED-LPS-10024W

     Acest sistem complect de iluminat format din , Lampa cu Acumulatori reincarcabili si Panou Solar ,este ecologic si foarte util ,El vine in ajutorul celor ce vor sa beneficieze de lumina in locuri unde nu are curent electric , sau vor sa valorifice si astfel sa castige de pe urma lumini solare , Ajutand in acest fel si la protectia mediului inconjurator. Se poate monta pe garduri , in curti , in livezi , pe ziduri de casa , de garaj , stradal sau in curti .                                                                                                                                                                              Kitul format din Lampa cu 96 ledu-ri SMD avand o putere totala de 100W / 1200 Lumeni si cu Acumulatori reincarcabili de generatie noua model :  LIFePO4   4 x 6000mAH , rezistand la 2000 de cicluri de reincarcare , adica o durata de viata a bateriei de aproximativ 5-7 ani.                   Panoul monocristalin de asemenea de generatie noua , este foarte eficient si usor de montat .  Conectarea panoului la proiector se face printr-un cablu prelungitor cu conectori mama - tata montati avand o lungime de 3m , Atentie ! prelungirea cablului de alimentare dintre panou si lampa va duce la o functionare defectuasa a sistemului , datorita slabei puteri de incarcare a acumulatorului.Lampa este pravazuta cu senzor de lumina , astfel economisinduse energia din acumulator si reducand astfel uzura acestuia .Insotita si de telecomanda acest sistem este cu adevarat unul de ultima generatie si tehnologie avansata , cu ajutorul caruia , nevoile dumneavoastra de iluminat sunt suplinite. Rezista la minim 15 ani in conditi severe de temperaturi .

Telecomanda va ajuta sa potriviti lampa la aprindere cu ajutorul senzorului de Noapte - Zi , Sau pe ore : 3 ore , 5 ore , 8 ore . 

De asemenea puteti seta puterea de lumina : 100% , 50 % , 30% 

Gradul de protectie : IP66 

Durata de incarcare : 4 - 5 ore 

Durata de functionare : 10 -20 ore ( in functie de puterea lumini setata )

Greutate Totala : 27 Kg 

   

Lampa este echipata cu 20 ledu-ri smd pentru o lumina totala de 30W si alte 5 ledu-ri care indica nivelul de incarcare a bateriei adica : 20% - 40% - 60% - 8-% - 100% . Corpul Proiectorului este din aluminiu dur si fopsit in canp electrostatic pentru o mai buna rezistenta la ciclurile inghet-dezghet, Acesta mai este prevazut cu un suport ce se atasaza la el cu doua sururi , cu ajutorul lui putanduse monta pe diferite suprafete ca : Perete de zid , Lemn, Tabla , Stalpi , Garduri , etc . Partea din fata este din sicla si sub ea este montat si senzorul de lumina.

Dimensiune Lampa : 274,8 x 209,8 x 79,8mm 

Putere de lumina : 100W / 1200 Lumeni 

Leduri SMD : 96 buc

Culoare de temperatura : 6000 - 6500 K  

 

   Panou Solar Monocristalin cu Silicon avand o rata de eficienta mai mare cu 20% fata de panourile Photovoltaic. Este incadrat intr-o rama din aluminiu dur , pentru o protectie mai sigura . La acesta se monteaza suportul de prindere pentru a putea fi montat , fixat in locul dorit .Puterea de incarcare a panoului este de 24W . 

ATENTIE!!! Panourile solare , pentru o eficienta sporita se monteaza cu fata in partea S , S-V .

Dimensiune Panou : 570 x 340 x 25mm

Putere de Incarcare : 24W  

Continut KIT 

1 Lampa cu leduri cu acumulator si senzor incorporat 

1 Panou Monocristalin 

1 Cablu conectare cu mufe , lungime aproximativ 3m 

2 Suporti de prindere 

4 Dibluri de fixare 

Manual universal de instalare in limba engleza 

LED-LPS-10024W
 Recenzii

Be the first to write your review !