Boxe Profesionale Ailiang , Putere 1500 W , 95cm , Alimentare 220V
Nou

Boxe Profesionale Ailiang , Putere 1500 W , 95cm , Alimentare 220V

– Putere 1500 W.

– Sistem Karaoke.

– Lumini LED.

– Conectivitate: Bluetooth, AUX In, Slot SD Card, Port USB.

– Radio FM.

 Specificatii Tehnice:

– Putere 1500 W.

– 2 x Difuzor generos 10 Inch.

– Impedanta: 8 Ohm.

– Sistem Karaoke.

– Lumini LED.

– Conectivitate: Bluetooth, AUX In, Slot SD Card, Port USB.

– Radio FM.

– Raspuns in Frecventa: 20 Hz – 20 kHz.

– Design Modern.

– Greutate: aprox. 12 Kg.

– Culoare: Negru. UF-1023.

985,00 RON
 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
 

Livrare oriunde în România

 

Retur Gratuit timp de 30 de zile

 

Garanție la toate produsele

Sistemul de Boxe Profesionale Ailiang cu o putere de 1500 W este indispensabil pentru redarea muzicii de pe smartphone-uri, tablete si alte dispozitive compatibile. Acesta poate oferi un fundal pentru conversatiile familiei sau prietenilor, atat in interior cat si in exterior, in gradina sau pe terasa. Designul sau imaginativ si culorile delicate vor permite aparatului sa se potriveasca cu orice interior modern. cu tehnologie Bluetooth elegant si functional in acelasi timp, care genereaza un sunet clar si este un decor excelent pentru fiecare interior. Este indispensabila pentru redarea muzicii de pe smartphone-uri, tablete si alte dispozitive compatibile. Acesta poate oferi un fundal pentru conversatiile familiei sau prietenilor, atat in interior cat si in exterior, in gradina sau pe terasa. Designul sau imaginativ si culorile delicate vor permite aparatului sa se potriveasca cu orice interior modern.

Aceasta Boxa Profesionala a fost conceputa pentru a putea reda la o calitate inalta melodiile dumneavoastra prefarate in orice mediu.  Cu 2 difuzoare profesionale de 10 inch (38 cm ) de mare putere, boxa se poate amplasa in orice unghi, fara sa fie nevoie de un montaj special oferind o auditie de exceptie. Astfel, ai parte de note clare si acorduri fine, la cel mai avantajos pret. La puterea maxima de 1500 W RMS poti avea parte de auditii muzicale perfecte, cu reglaje fine pentru bass, ecou, inalte sau setari de Karaoke.

Telecomanda.
Boxa are in dotare o telecomanda cu ajutorul careia poti regla calitatea sunetului in functie de preferinte.

FM Radio.
Boxa  este echipata cu frecventele /FM, permitandu-ti sa asculti posturile de radio preferate.

Slot SD Card si Port USB.
Acestea te ajuta sa asculti muzica direct de pe un card, stick USB sau HDD extern cu conectivitate USB, fiind util in cazul in care bateria telefonului tau s-a descarcat si iti doresti sa continui petrecerea cu playlistul tau.

Conectivitate Bluetooth.
Modelul  este echipat cu tehnologia bluetooth si functioneaza pe o distanta de pana la 10m, permitandu-ti sa asculti muzica atat de pe smartphone cat si de pe tableta.
EAZ-BP1023
 Recenzii

Be the first to write your review !