Set Boxe Bluetooth , 1500W , 100cm , Alimentare 220V
Nou

Set Boxe Bluetooth , 1500W , 100cm , Alimentare 220V

– Dimensiuni : 37x34x100 cm

– Super Bass , Intrare USB , Slot Card MicroSD , AUX , FM

– Alimentare 220V

– Putere 1500W PMPO

– Timp De Functionare pana la 3 ore.

620,00 RON
 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
 

Livrare oriunde în România

 

Retur Gratuit timp de 30 de zile

 

Garanție la toate produsele

Acest Set Boxe Active Temeisheng 2308 este prevazut cu 4 difuzoare de 10 inch. Boxele de dimensiuni medii de la Temeisheng imbina functionalitatea cu estetica. Cu un design placut si usor de montat in orica pub sau bar. Acest sistem audio este solutia ideala pentru petreceri, aniversari sau evenimente speciale.

Kit-ul audio vine la pachet si cu un cadou pentru impatimitii de cantari live sau de karaoke: doua microfoane si cabluri de legatura.

Cu o putere maxima de 600 W si setari pentru Echo, Bass, Treble, volum pentru microfon, boxele sunt de un real ajutor la orice party.

Conecteaza acest Set Boxe Active Temeisheng 2308 la PC sau telefon prin Bluetooth si da ritmul petrecerii!

Sound-ul dinamic si perfect emis de acest sistem audio este ideal la petreceri, in cluburi, restaurante sau la intruniri cu audienta marita.

Pentru ca ele sunt usor de transportat datorita manerelor ergonomice solide,distractia poate incepe oriunde.

Poate ca multi potentiali cumparatori se gandesc la niste boxe audio dedicate exclusiv studiourilor de inregistrari. Totusi, nu numai aceasta este utilitatea unor astfel de dispozitive. Produsele alese trebuie selectate in functie de multipli factori. Astfel incat sa se stie in ce situatii de preteaza mai bine si care e utilitatea lor. Incepand cu modelele pentru PC si terminand cu cele recomandate ca echipament in concertele live. O serie de criterii comune de evaluare pot fi identificate.

Totusi, important e de subliniat ca variantele din gama profesionala sunt mult mai puternice decat cele conventionale. Necesita o conexiune adecvata pentru a oferi cel mai bun output de sunet si costa mai mult. Pregateste-te sa stabilesti un buget pe masura.

EAZ-2308
 Recenzii

Be the first to write your review !