Condiții pentru livrarea produselor electrice și electronice

Cum sunt livrate produsele comandate de pe Electro-AZ?

Toate comenzile plasate pe site-ul electro-az.ro sunt expediate prin firma de curierat GLS. Indiferent de tipul produselor electrice și electronice comandate, pachetul este ambalat în cutii groase de carton astfel încât să nu se deterioreze pe durata transportului.

În cât timp sunt livrate produsele comandate?

Toate comenzile plasate pe Electro-AZ sunt livrate în termen de 24 - 48 de ore. În cazul comenzilor plasate în zilele de luni - vineri, până la ora 14:00.

Care este costul transportului?

Toate comenzile de peste 149 Lei sunt livrate gratuit, oriunde în România.

Cum pot urmări statusul comenzii plasate pe electro-az.ro?

Pentru fiecare comandă de produse electrice și electronice este generat un cod de urmărire (AWB), disponibil în contul de client. Pentru a verifica statusul comenzii tale, te rugăm să te autentifici în contul de client.

Există o sumă minimă pentru a putea comanda de pe site-ul electro-az.ro?

Comanda minimă pentru site-ul Electro-AZ este de 50 RON. Comenzile de produse electrice și electronice a căror valoare este mai mică de 50 RON nu pot fi onorate.

Cât timp este valabilă garanția produselor electrice și electronice comandate?

Toate produsele electrice și electronice comandate de pe site-ul electro-az.ro sunt însoțite de garanție, în baza facturii. Garanția produselor este valabilă minim 12 luni de la data primirii comenzii. Pentru întrebări sau nelămuriri legate de condițiile pentru livrarea produselor electrice și electronice, te rugăm să ne contactezi telefonic, de luni până vineri, între orele 9:00 - 17:00, sau prin e-mail la adresa [email protected]

Product added to wishlist

Acest site utilizează cookie-uri. Prin continuarea navigării pe site, sunteți de acord cu politica noastră de utilizarea de cookie-uri. Află mai mult.