Returnările / Schimburile pot fi efectuate numai în termen de 30 de zile de la data primirii coletului dvs.

Achizițiile efectuate în Decembrie sunt eligibile pentru a fi returnate până la data de 25 ianuarie.

Clientul este responsabil pentru orice costuri de expediere a retururilor și pentru obținerea informațiilor de urmărire, deoarece SC RECYCLED PIXEL SRL-D nu este responsabil pentru orice returnare pierdută / lipsă.

Toate articolele ElectroAZ trebuie returnate in ambalaj original, nedeteriorate , fara urma de uzura sau autocolante de AWB pe ambalajul original. .Oricare articole deteriorate care prezintă semne de uzură sau care nu sunt conforme cu politica de returnare a SC Recycled Pixel SRL-D vor fi refuzate și articolul va fi expediat înapoi pe cheltuiala clientului sau o taxă de daune de 20% pe unitate va fi scăzută din rambursare.

După ce am primit returnarea, vă rugăm să ne acordați 3-5 zile pentru procesare. După procesare, vă vom trimite un e-mail pentru a confirma că returnarea a fost finalizată. Rambursările se fac DOAR in cont bancar deschis la o banca in Romania. Nu rambursam banii in conturi gen Revolut , Transferwise sau similare.

Vă rugăm să acordați până la 10 zile lucrătoare pentru ca rambursarea să fie reflectată în contul dvs. sau schimbul dvs. să fie trimis. Nu rambursăm taxele de expediere.

Dacă credeți că ați primit un produs defect, înainte de returnarea articolului, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail cu o imagine a defectului și numărul comenzii dvs. pentru ca echipa noastră de control al calității să o poată revizuii.

Prin plasarea unei comenzi la Electro-AZ.ro, clientul recunoaște și acceptă toate politicile, termenii și condițiile noastre de expediere / returnare.

Alegeti optiunea care vi se potriveste

Numele complet (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefonul (obligatoriu)

Descrieti problema dumneavoastra cu produsul/produsele

Cont IBAN (doar pentru retururi cu restituire bani)

Product added to wishlist

Acest site utilizează cookie-uri. Prin continuarea navigării pe site, sunteți de acord cu politica noastră de utilizarea de cookie-uri. Află mai mult.