CATEVA CUVINTE DESPRE NOI

Bine ai venit! Suntem încântați să te cunoaștem!

Pasiune pentru pasiune

În primul rând e important să știi despre Electro-AZ că încrederea și satisfacția ta sunt rotițe esențiale din mecanismul care ne pune în funcțiune.

La Electro-AZ suntem preocupați să îți oferim soluții de înaltă calitate pentru casa ta, dar și pentru activitățile tale zilnice.

Gama larga de produse proprii

Descoperă o gama variată de produse proprii:

  • soluții de iluminat cu led;
  • soluții produse electrice și electronice;
  • soluții și echipamente automatizări;
  • echipamente și accesorii conectică;

MISIUNE & VALORI

Pe scurt, misiunea Electro-AZ este confortul tău

O poveste de succes despre Electro-AZ Electro-AZ este o companie tânără, plină de exuberanță și dorință de perfecționare, înființată în februarie 2018. Pentru că încă nu avem un punct fizic de lucru, ne concentrăm pe vânzarea produselor electrice și electronice în mediul online.

E absolut necesar să mai știi despre Electro-AZ că din data de 14 februarie 2019 este marcă înregistrată OSIM. Dacă ai nevoie de ajutorul nostru, ne găsești imediat. O clipire din ochi, un click de mouse și iată-ne. Suntem deja parteneri de încredere pentru eMAG, Cel.ro, TeamDeals, Carrefour.ro și Okazii.ro.

Dorință de perfecționare și profesionalism

Scopul nostru major este să ținem pasul cu nevoile tale prin extinderea catalogului online cu noi produse electrice și electronice.

Ne-am început activitatea în iunie 2018 cu un număr de 100 de produse, iar astăzi deja am atins un număr de peste 11000 de produse pe care le poți achiziționa din magazinul nostru online. Încă un pas și ajungem la un număr de 12000 de produse, cât mai variate și potrivite nevoilor tale.

Îți garantăm livrare promptă și retur gratuit în termen de 30 de zile, indiferent de motivele tale.

Despre Electro-AZ și valorile sale: Suntem o echipă de încredere, preocupată de confortul tău prin calitatea produselor pe care le oferim.

Onestitatea, promptitudinea, dorința de progres ne caracterizează și vrem să le punem pe toate în serviciul tău. La Electro-AZ calitatea dictează! Descoperă gama noastră variată de produse la prețuri accesibile!

ELECTRO-AZ

Electrice, electronice si electrocasnice de la A la Z

2018
ÎNFIINȚARE
70.000
CLIENȚI MULȚUMIȚI
2000
FIRME CARE LUCREAZĂ CU NOI
200
PRODUSE PROPRII