Convertor HDMI - SCART 1080p
Convertor HDMI - SCART 1080p
Convertor HDMI - SCART 1080p
Convertor HDMI - SCART 1080p

Convertor HDMI - SCART 1080p

Tehnologie de scalare de înaltă calitate pentru rezoluții de intrare, rezoluție de intrare HDMI: 1080p (50Hz / 60Hz), 1080i (50Hz / 60Hz), 720p (50Hz / 60Hz), 576P (50Hz), 480p (60Hz), 480i (60Hz), conectat la computerul, notebook-ul, smart box-ul, HD DV, Blu-ray DVD etc. Ieșire SCART: stereo, conectată la interfața SCART TV, afișaj, etc.

eaz-hdmi2scart
Stoc epuizat
71,43 lei


 Evaluări și recenzii ale clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
în acest limbă
 

Atentie - Converteste doar semnal primit hdmi catre scart , nu functioneaza invers.

Continut Colet

1 Convertor HDMI - SCART

1 Cablu Alimentare USB

Convertorul MHL / HDMI la SCART poate converti semnalul video si audio digital MHL sau HDMI In semnal video compozit si semnalul audio stereo L / FR, accepta semnalele laterale ale sistemului DVI. Ajutați utilizatorul sa converteasca calitatea Inalta a semnalului HDMI si a semnalului inteligent Pe MHL In semnal CVBS normal, astfel Incat sa poata reda pe televizoare CRT, VHS VCR, DVD recordere, ect, suport NTSC si formate PAL iesire.

Compatibilitate larga, accepta semnalele laterale ale sistemului DVI. Poate converti nivelul superior al semnalului HDMI si al semnalului telefonului inteligent In semnal CVBS obisnuit, accepta standardele NTSC si PAL TV In doua formate de iesire, accepta HDMI 1.3 si este compatibil cu versiunile anterioare

Nu este nevoie sa instalați drivere, portabile, flexibile, Plug and play, de dimensiuni reduse, usoare, eficiente si stabile, folosind tehnologie de scalare de Inalta calitate pentru a procesa rezoluția de intrare pentru a realiza o conversie video de Inalta definiție

Suport MHL, va poate partaja fotografii, muzica si filme cu telefoane inteligente pe televizor. Standard produs: Acest convertor este conform RoHS si nu conține substanțe periculoase interzise In structura sa. Respecta standardele CE UE.

Tip conector 2
SCART
Tip conector 1
HDMI

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

 Recenzii

Fii primul care îți scrie recenzia! !

Product added to wishlist

Acest site utilizează cookie-uri. Prin continuarea navigării pe site, sunteți de acord cu politica noastră de utilizarea de cookie-uri. Află mai mult.