Cablu Displayport - HDMI 3M

Cablu Displayport - HDMI 3M

55,00 RON
 Evaluările și recenziile clienților
 (5/5)  - 1 evaluare - 1 recenzie
Distribuție vizualizare
 

Livrare Gratuită oriunde în România

 

Retur Gratuit timp de 30 de zile

 

Garanție la toate produsele

Cablu DisplayPort - Hdmi 3m

DisplayPort inseamna rezolutie foarte clara 4K DP cu transmitere la mufa HDMI TATĂ, Cablu ste compatibil pentru aparate ca: LCD, PC ,LAPTOP, AV , etc.

Mufa  adaptoare DisplayPort (DisplayPort DP, DP ++ ++)  se poate conecta la echipamente ca : laptop sau Calculator  spre un HDTV, monitor sau proiector cu intrare HDMI; Un cablu HDMI  este suportata si Transmiterea audio de înaltă definiţie şi video de pe computer la un televizor HDTV pentru video streaming sau jocuri de noroc; Conecteaza şi de a configureaza monitorul pentru o Experienta Desktop nemaipomenita.Conectorii placaţi cu aur rezista coroziunii, asigură durabilitate in timp şi  îmbunătăţeste transmiterea semnalului. Conector DisplayPort cu clichet oferă o conexiune sigură cu un buton de lansare care trebuie să fie deprimat înainte de scoaterea din mufa .

Semnale HD Video & Audio - Rezolutie pana la 1920 x 1200 @ 60 Hz. - Include HD 1080p şi mai jos. - HDCP compatibil pentru conținutul protejat. - Suport audio pentru 2, 5.1 şi 7.1 canale.

Ambalat individual 

CabluDisplayport-HDMI3M-777
 Recenzii
De pe  15 May 2020 (Cablu Displayport - HDMI 3M) :
(5/5

Funcționează cum era de așteptat

Funcționează excelent și transmite semnalul audio, de asemenea.
(Testat de la un laptop HP la un monitor/TV Samsung 1080 px)

Raportează un abuz