Cablu Displayport - HDMI 3M
Nou

Cablu Displayport - HDMI 3M

55,00 RON

Comandă in urmatoarele 2 hours and 55 minutes si primesti produsul maine cu Urgent Cargus

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
 

Livrare Gratuită oriunde în România

 

Retur Gratuit timp de 30 de zile

 

Garanție la toate produsele

Cablu DisplayPort - Hdmi 3m

DisplayPort inseamna rezolutie foarte clara 4K DP cu transmitere la mufa HDMI TATĂ, Cablu ste compatibil pentru aparate ca: LCD, PC ,LAPTOP, AV , etc.

Mufa  adaptoare DisplayPort (DisplayPort DP, DP ++ ++)  se poate conecta la echipamente ca : laptop sau Calculator  spre un HDTV, monitor sau proiector cu intrare HDMI; Un cablu HDMI  este suportata si Transmiterea audio de înaltă definiţie şi video de pe computer la un televizor HDTV pentru video streaming sau jocuri de noroc; Conecteaza şi de a configureaza monitorul pentru o Experienta Desktop nemaipomenita.Conectorii placaţi cu aur rezista coroziunii, asigură durabilitate in timp şi  îmbunătăţeste transmiterea semnalului. Conector DisplayPort cu clichet oferă o conexiune sigură cu un buton de lansare care trebuie să fie deprimat înainte de scoaterea din mufa .

Semnale HD Video & Audio - Rezolutie pana la 1920 x 1200 @ 60 Hz. - Include HD 1080p şi mai jos. - HDCP compatibil pentru conținutul protejat. - Suport audio pentru 2, 5.1 şi 7.1 canale.

Ambalat individual 

CabluDisplayport-HDMI3M-777
 Recenzii

Be the first to write your review !