Lanterna Frontala Reincarcabila cu 21 LED ,Premium Impermeabila IPX4
Nou

Lanterna Frontala Reincarcabila cu 21 LED ,Premium Impermeabila IPX4

【Iluminare hands-free】 - De ce să-ți pierzi timpul și banii jucându-te cu lanterne și cumpărând baterii suplimentare? Cu lanterna ElectroAZ reîncărcabila, puteți avea un far cu LED-uri fiabil, mâini libere, pentru a vă lumina mediul, lăsându-vă liber să lucrați, să citiți și să explorați oricând și oriunde doriți.

99,00 RON
 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
 

Livrare oriunde în România

 

Retur Gratuit timp de 30 de zile

 

Garanție la toate produsele

【SUPER luminos și mai durabil】 - Farul este format din 21 de becuri LED. LED-urile super luminoase generează un fascicul puternic, cu culoarea și definiția luminii naturale.

【9 MODURI DE LUCRU】 - această lanterna mobilă cu cea mai strălucitoare lumina LED este pregătită să se adapteze la o gamă completă de necesități de iluminare. Puteți configura modul de culoare prin apăsarea tastei lumina. Lumina înaltă, medie, scăzută, albă și toate modurile de lumină 5. Când funcționează lumina cheii, apăsați butonul de mod 3 secunde pentru a intra în modul de iluminare auxiliară și puteți alege stroboscop, lumină puternică cu stroboscop, lumină slabă cu stroboscop și stroboscop SOS.

【Rezistenta la apă și reîncărcabila】 - Farul cu LED este rezistent la apă. Instrument util pentru camping, speologie, alpinism, alpinism, pescuit, vânătoare, reparații auto, lucrări de bricolaj sau de urgență. Cea mai bună parte este că farurile sunt alimentate de baterii reincarcabile litiu-ion de tip 18650si poate oferi o lumină mai puternică.

Continut pachet:

- 1 Lanterna de cap 

- 2 Acumulatori reincarcabili 18650

- 1 Cablu Usb pentru re-incarcare (puteti incarca lanterna si la masina si la priza de perete)

eaz_131-1
 Recenzii

Be the first to write your review !