Nou

Lanterna de cap cu 7 LED si Zoom , Protectie IPX 4 ,Premium

☀☻ Lanterna LED SUPER BRIGHT RECARGABILA: 3 x CREE XML-T6 și 4 x XPE pentru o luminozitate mai mare și o gamă mai largă de lumină decât alte faruri obișnuite. Luminozitatea maximă este de 15000 lumeni, domeniul maxim este de 500 de metri, iar durata de viață este de 100.000 de ore. Iluminați clar mediul înconjurător în întuneric. permițându-vă să lucrați liber, să citiți și să explorați oricând, oriunde.

110,00 RON
 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
 

Livrare oriunde în România

 

Retur Gratuit timp de 30 de zile

 

Garanție la toate produsele

☀☻5 MODURI DE ILUMINARE: Aceste faruri reîncărcabile cu LED pot satisface o varietate de nevoi de iluminare. Puteți seta modul de iluminare apăsând comutatorul, puteți alege 1 * T6 luminos, 4 * XPE luminos, 2 * T6 luminos, complet luminos, bliț complet 5 moduri de iluminare. Control independent al comutatorului lumină roșie de avertizare, 2 moduri de lucru, lumină roșie strălucitoare, lumină roșie intermitentă, creșteți siguranța activităților nocturne pentru dvs. și familia dvs.

☀☻ ÎNCĂRCĂRABILĂ : Acest far vine cu două baterii reîncărcabile puternice. Când bateria este epuizată, puteți utiliza cablul USB inclus pentru a încărca, există o varietate de opțiuni de încărcare (încărcare de la powerbank, laptop, priza de perete, încărcare mașină). Această lanternă reîncărcabilă poate fi utilizată pentru ore lungi de muncă, economisind o mulțime de bani pentru a cumpăra baterii sau pentru a înlocui ledurile.

☀☻IPX-4 WATERPROOF: Rezistanta la umezeala, fără a vă face griji cu privire la ploaie și zăpadă. Farurile pot fi rotite și reglate, iar unghiul poate fi reglat în sus și în jos cu 90 de grade, astfel încât să puteți lumina în diferite medii. Unelte utile, camping, speologie, alpinism, drumeții, pescuit, vânătoare, reparații auto, lucrări de bricolaj sau de urgență.

Continut pachet:

- 1 Lanterna de cap 

- 2 Acumulatori reincarcabili 18650

- 1 Cablu Usb pentru re-incarcare (puteti incarca lanterna si la masina si la priza de perete)

eaz-131-9
 Recenzii

Be the first to write your review !