Lanterna Frontala Moblia cu 7 Led ,4 Acumulatori Inclusi, Premium, Protectie Ipx45 ,
Nou

Lanterna Frontala Moblia cu 7 Led ,4 Acumulatori Inclusi, Premium, Protectie Ipx45 ,

[USB reîncărcabila]: acest far se încarcă utilizând un cablu de încărcare USB și puteți încărca de pe orice dispozitiv USB și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cumpărarea bateriei.

110,00 RON
 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
 

Livrare oriunde în România

 

Retur Gratuit timp de 30 de zile

 

Garanție la toate produsele

[Impermeabil]: IPX45 rezistent la apă , nu vă faceți griji cu privire la ploaie sau ninsoare, acest far este construit pentru a rezista.

[Ușor și confortabil]: Greutate de numai 0,18 kg, presiune mai mică asupra purtării pe cap. Banda elastică și antiderapantă permite copiilor și adulților să o potrivească confortabil. Curelele reglabile vă permit să faceți ajustări rapide în timpul verii / iernii și vă pot ajuta să montați farul peste o caciula groasă de lână.

[Funcție multiplă]: Lanterna cu LED este utilizată pentru camping, drumeții, pescuit, alergare, întreruperi de energie, căutări direcționate și uz general sau uz casnic.

Material: ABS

Putere: 50W

Forma sursei de lumină: LED

Mediu aplicabil: transport zilnic, speologie, camping, patrulare, drumeții, căutare, pescuit de noapte, călărie de noapte

Mod generare energie: utilizați 4 acumulatori litiu 18650 (incluse)

Reglarea poziției treptelor: modul cu patru trepte, lumina principală 3T6 este aprinsă, lumina auxiliară 4XPE este aprinsă, 7 lumini aprinse, 7 lumini intermitente, atingeți comutatorul și rotiți-vă la rând.

eza-131-5
 Recenzii

Be the first to write your review !