Iluminat

Sunt lanternele cu LED mai rezistente decât cele clasice?

lanterne led electroaz | Iluminat

Vrei să cumperi o lanternă LED, însă nu ești sigur de fiabilitatea produsului pe care urmează să îl achiziționezi?

Dacă îți faci griji în ceea ce privește rezistența în timp a lanternei, află că nu ai niciun motiv real pentru a evita înlocuirea unui produs vechi, sau deteriorat.

Lanternele LED sunt la fel de rezistente ca cele clasice și, în plus, vin cu o serie de avantaje care îți vor ușura activitățile. În acest sens, iată de ce ar trebui să achiziționezi o soluție de iluminat cu LED și nu una clasică:

  • Lanternele cu LED sunt mai eficiente, luminând mai puternic și mai clar.
  • Poți alege o frontală, o lanternă de mână, sau o lanternă de lucru cu unul sau mai multe LED-uri, în funcție de activitatea pe care o desfășori.
  • Consumul de energie este mai redus în cazul LED-urilor, ceea ce înseamnă că durata baterieri va fi mai mare – te bucuri de mai multe cicluri de reîncărcare pentru acumulatorul lanternei.
  •  Lanternele moderne sunt prevăzute cu specificații complexe adaptabile unor situații cât mai diverse: poți alege produse rezistente la apă, la șocuri mecanice, cu adaptarea fascicolului luminos și cu variator de putere.
  •  LED-urile pot ilumina în mai multe culori, spre deosebire de lanternele clasice.
  •  Lanternele cu LED au dimensiuni compacte și o greutate redusă în comparație cu lanternele clasice.

După cum vezi, ai toate motivele să cumperi cu încredere produsul de care ai nevoie. În catalogul online electro-az găsești numeroase soluții de iluminat cu LED, precum și alte produse electrice, din domeniul automatizărilor și al conecticii. Descoperă acum ofertele noastre.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *