Lanterne de cap

Avantajele lanternelor cu LED

După cum bine știi, soluțiile de iluminat cu LED au înlocuit cu succes becul cu incandescență, oferind atât eficiență, cât și economie crescută.

Citește mai multe informații despre diferențele dintre lanternele LED și cele clasice .

Așadar, o serie de avantaje importante recomandă produsele de iluminat care folosesc unul, sau mai multe LED-uri. Iar, în funcție de specificul fiecărei activități, poți alege un model de lanternă care să-ți ușureze viața.

Iată o scurtă listă a caracteristicilor care diferențiază aceste produse. Desigur, nu uita, alegerea ta va depinde de modul în care urmează să folosești lanterna.

În acest scop, înainte de a cumpăra un anumit produs îți recomand să întocmești o listă cu activitățile în care îl vei folosi, dar și performanțele pe care le aștepți de la o lanternă de cap cu LED, o lanternă de mână, sau de la o lampă de lucru.

De ce sa cumperi o lanterna LED

După cum am spus deja, poți cumpăra o soluție de iluminat care folosește un LED, sau mai multe. Mai mult, poți alege produse care permit adaptarea fascicolului luminos în funcție de preferințe – în acest sens vorbim despre lanterne cu zoom.

Dimensiunile lanternei, precum și numărul LED-urilor vor influența intensitatea luminoasă. Verifică aceste valori înainte de a face o nouă achiziție. Nu va trebui să cumperi o lanternă cu lumină puternică dacă nu ai nevoie de astfel de performanțe.

Dimensiunile lanternei, precum și numărul LED-urilor vor influența intensitatea luminoasă. Verifică aceste valori înainte de a face o nouă achiziție. Nu va trebui să cumperi o lanternă cu lumină puternică dacă nu ai nevoie de astfel de performanțe.

Lanternele cu LED sunt extrem de ușoare, chiar și atunci când dimensiunile lor sunt considerabile. Pe scurt, le poți manevra ușor și rapid. Iar, dacă vorbim despre frontale, nici nu îți vei da seama că le porți.

Lanternele LED consumă un nivel redus de energie. Așadar, acumulatorul are o viață prelungită și tu te bucuri de mai multe cicluri de reîncărcare.

LED-urile pot emite lumină în diverse culori. Acesta este un aspect extrem de important în special atunci când obișnuiești să pleci în drumeții montane, când lucrezi în echipă, sau atunci când practici sporturi nocturne.

Lanternele profesionale sunt dotate cu performanțe specifice. De exemplu, poți alege lanterne rezistente la șocuri mecanice, sau rezistente la umezeală și apă.

Descoperă toată gama de lanterne LED în catalogul electro-az.ro.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *