Telefon

0371.900.221

Program de lucru

Luni-Vineri: 10:00 – 17:00


SOCIETATE COMERCIALĂ
VECTRO TECH STORE S.R.L
CUI 46520109
București


Revânzători

Daca ești interesat să devii distribuitor al produselor noastre accesează platforma B2B Furnizor Electrice unde iti poti crea un cont folosind formularul de inregistrare.
Dedicat exclusiv revânzătorilor


Informatii

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Am nevoie de un cont pentru a plasa comanda?

Nu , deși recomandăm cu tărie să va creați un cont pe site-ul nostru pentru a putea beneficia de : finalizarea rapidă a comenzilor, urmărirea lor cu ușurință și păstrarea unei evidențe a tuturor comenzilor dvs

Ce metode de livrare sunt disponibile?

Toate comenzile plasate pe Electro-AZ.ro sunt livrate prin Fan Courier, magazinul fiind exclusiv online. Produsele pot fi cumparate doar prin intermediul unui serviciu de curierat.

Cât timp durează să îmi sosească coletul?

Timpul de livrare este de 1-2 zile lucrătoare din momentul în care predăm coletul curierului. De cele mai multe ori comenzile sunt procesate in aceeasi zi. Toate produsele aflate pe site sunt in stoc, iar comanda se va expedia imediat.

Cum pot urmări comanda?

Urmărirea comenzi dvs. se poate face pe site-ul curierului, introducând numărul de AWB primit prin email de la noi.

Caut un produs anume, dar nu îl găsesc pe site

În cazul în care căutați un produs anume dar acesta nu este încă în catalogul nostru puteți să ne contactați prin formularul de contact din aceasta pagina, unde ne puteți furniza date despre respectivul produs iar noi vom căuta în baza noastră de furnizori si revenim cu o ofertă către dvs.

FORMULAR DE CONTACT